Pazartesi, Mayıs 28, 2007

Aşk kadınıyım

DENİZ SEKİ HAKKINDA ÇIKAN AŞK ŞİŞMANI HABERLERİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Deniz Seki dün gecceki “Bir Dilek Tut”un finali sonrasında çarpıcı açıklamalar yaptı. Gazetelerde çıkan “aşk şişmanı” haberlerine ateş püsküren Deniz Seki, “Beni tuhaf göbekli, orman canavarı gibi gösteriyorlar. Yüzümü şişirip, ekranı daraltıp beni canavar gibi gösteriyorlar” dedi!..Hamile dedikodularına yanıt veren Deniz Seki, “Hamile olsam mutlaka söylerim. Ben kimseden bir şeyi saklamadım” dedi.

Pazar, Mayıs 20, 2007

Burası tribün değil


HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ İLE DENİZ SEKİ KIRKLARELİ 17'NCİ KARAGÖZ KÜLTÜR SANAT VE KAKAVA FESTİVALİ'NDE SAHNEYE ÇIKTI.

Şenlendirici, 'Aslında bu konsere çıkmak istemiyordum ama olaylar ortaya çıkmadan önce anlaşılmış olduğu için çıktım. İşimi yapmak istiyorum' dedi. Şenlendirici Nazire Şenlendirici ve Deniz Seki ile ilgili sorulara cevap vermedi.

Seyircilerin 'Hüsnü' tezahüratları arasında sahneye çıkan Deniz Seki, konseri sırasında da aynı tezahürat devam edince, 'Burası futbol sahası değil' diye çıkıştı.

Deniz Seki ise konserin magazinsel yönünün ağır olması nedeniyle sıkıntısını dile getirdi. Seki’yi konser öncesi ve sonrası 8-10 dolayında özel güvenliğin koruması dikkat çekti.

Cuma, Mayıs 18, 2007

Siren'i aradık geri dönmedi

'Geçtiğimiz günlerde birçok yazılı basın mecrasında Siren Ertan’dan aldığım elbiselerin ücretlerini ödemediğime dair gerçek dışı haberler yer almıştır. Siren Ertan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, elbiselerin tarafımca alındığı ve geri verilmediğini belirtmiştir.


Star Avcısı programında giymem amacıyla, yapımcı firmanın kendisinden ücretsiz olarak temin ettiği üç elbisenin bir tanesi kullanılmadan geri gönderilmiş, kalan ikisi ise sadece söz konusu programda giyilmiş ve geri verilmek üzere, Siren Ertan ile muhatabının yapımcı firma olmasına rağmen, bağlantıya geçilmiştir.

Defalarca aramamıza rağmen, iki elbisenin geri alınması için asistanlarıma cevaben geri dönülmemiştir.

Üzülerek belirtmeliyim ki, hayatımın hiçbir döneminde bu ve benzeri küçük hesaplar peşinde koşmadım. Yapılan açıklamaları kişilik haklarıma saygısızlık olarak nitelendiriyor, bu ve benzeri yaklaşımlara izin vermeyeceğimi bir kez daha belirtmek istiyorum.


Konuyu nezdinizde kamuoyunun bilgisine sunarım. '
Deniz SEKİ

Salı, Mayıs 01, 2007

Yılın aşıkları birarada


YILIN AŞIKLARI AYNI SAHNEDE.. DENİZ SEKİ’YLE HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ AYNI SAHNEYİ PAYLAŞIYOR

Deniz Seki ve Hüsnü Şenlendirici aylar önce Türkiye’nin en büyük halka açık festivali Kırklareli Karagöz ve Kakava Şenliklerinde birer konser vermek üzere festivalin organizasyon firması ile anlaşmıştı…



Seki ve Şenlendirici, aralarındaki aşk dedikoduları nedeniyle zor günler geçirmelerine rağmen kendilerini bekleyen yüz binlerce hayranlarına verdikleri sözü tutarak aynı sahnede yer alma kararı aldı!..



Festivali düzenleyen organizasyon firması yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre; “Sayın Deniz Seki ve Hüsnü Şenlendirici ile aylar önce festivalimizde birer konser vermeleri için anlaşmıştık. Zor bir dönem geçirmelerine rağmen, profesyonellikleri sayesinde sanatlarının her şeyden önce geldiğini gösterdiler. Her ikisi de 500 bin kişilik bir katılım ile ülkemizin en büyük festivali olan Kırklareli Karagöz ve Kakava festivalinde yer alacak, hayranları ile buluşacaklar. Bu tutumları ile ülkemizde sanatçılara örnek oldular”