Pazartesi, Eylül 18, 2006

Hakkımda karalama kampanyası başlattılar

Kadir İnanır'la oynacağı dizinin kadrosundan çıkarılan Deniz Seki: Televizyon kanalı beni istememiş. Faruk Turgut aradı, 'Avans sende kalsın, ocakta çalışırız' dedi '' '.

Deniz Seki, kadrosundan çıkarıldığı eski ismi 'Pişman Değilim' yeni ismi 'İyi ki Varsın' adlı televizyon dizisi yüzünden zor günler yaşıyor. Ünlü şarkıcı, çekimlerin ilk gününde sette baygınlık geçirdiğinden beri çeşitli eleştirilere maruz kaldı. Önce dizinin yapımcısı Gold Film tarafından Seki'nin disiplinsiz davranışları nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı. İddialara göre, Deniz Seki canlandıracağı rol için kiloluydu, alkol problemi vardı ve çekimleri aksatıyordu.

ONLAR BENİ OYALADI
Bu gelişmelerin ardından taraflar mahkemelik oldu. Üç bölümlük avans alan Seki'nin bu parayı geri vermeyeceğini söylemesiyle gerginlik iyice büyüdü. Hakkında bilinçli bir karalama kampanyası başlatıldığını belirten Seki sessizliğini, "İlk gün sette bayıldım. Kendime gelince sete dönmek istedim. Defalarca aradım ama beni oyaladılar" diyerek bozdu. Diziden uzaklaştırıldığını gazetelerden öğrendiğini belirten Seki, hakkında suçlayıcı açıklamalar yapan dizinin yapımcısı Faruk Turgut'un daha sonra da kendisine şunları söylediğini açıkladı: "Sizin düşmanlarınız var. Televizyon kanalının yönetimi sizin yerinize Eyşan Özhim'i istiyor. Verdiğim avans sizde kalsın. Biz sizinle ocak ayında başka bir projede bir araya gelelim." Deniz Seki sözlerine şöyle devam etti: "12 yıldır bir kez çok ateşim olduğu için sahneye çıkamadım. Bana çekilen bir tanıtım vardı, o tanıtımı yüzümü karartarak yayınladılar. Sonra aynı sahneleri Eyşan Özhim'le çekmişler. Dizinin adı benim şarkımın adıydı. Şimdi değişmiş, 'İyi ki Varsın' olmuş. Elimde çok ciddi bir sözleşme var. Onlar bana çamur attılar. Bu işin peşini bırakmayacağım."

Salı, Eylül 05, 2006

Sevgilisiyle yakalanınca canı sıkıldı

Deniz Seki, 'Amerikalı yıldızların fotoğrafçısı' olarak lanse ettiği evli ve çocuklu 'arkadaşı' Murat Özdemir ile aşk ilişkisi yaşadığını kabul etmese de; çift önceki gün Tarabya'da baş başa yemek yedi. Gecenin sonunda Kuruçeşme'deki evine giderken sevgilisiyle trafikte görüntülenen Seki'nin, patlayan flaşlar nedeniyle morali bozuldu.

Cumartesi, Eylül 02, 2006

Dizide oynamasa bile para alacak

Deniz Seki’nin başrolünü Kadir İnanır’la paylaşacağı ‘Pişman Değilim’ dizisi daha ekranlara gelmeden konuşulmaya başlandı. Önce senaryo aşamasındayken yapımcı Faruk Turgut’un Seki’nin disiplinsizliğinden korkup anlaşmasına ‘sete geç kalırsa tazminat öder’ maddesi koymak istediği iddiaları sızmıştı. Ancak taraflar bunu inkar etmişti. Daha sonra yapımcının ve kanal yönetiminin ‘kilo ver’ uyarısı yaptığı söylendi. Son olarak da uyarıları dikkate almadığı için Seki’nin rolünün Eyşan Özhim’e verildiği öne sürüldü. Rolün, Özhim’e devredildiği iddiası 28 Ağustos’ta yapılan ilk çekimlerde midesi bulanıp Seki’nin hastaneye kaldırılması ve sete iki gün ara verilmesi üzerine ortaya atıldı.

HASTANE RAPORLARI KAYBOLDU!
Bu arada şarkıcının hastane raporlarının asistanı tarafından saklandığı söylentisi de akılları karıştırdı. Sözleşmesinin tek taraflı feshedileceği konuşulan Seki’nin avukatı Aydın Kurban, Show TV’yi suçladı. Kurban “Kanal yönetimi Eyşan Özhim’i istiyor. Ancak yapımcı Faruk Turgut da Deniz’i istiyor. Sözleşmeyi tek taraflı feshedemezler. 39 bölümlük anlaşmamız var. Böyle bir şey yaparlarsa bu süre içinde reddettiğimiz ekstraların zararını karşılamak zorundalar. Ayrıca dizi devam ettiği sürece bize rol alıyormuşuz gibi para ödemek zorundalar. Zaten sözleşmemizde de böyle yazıyor. Bu işler o kadar kolay değildir” dedi.

İSTEKLERİMİ YAPIN DEVAM EDERİM
İddialara göre Turgut’un bu tatsızlıklara rağmen Seki’yle yoluna devam etmek istemesinin altında sözleşmedeki ‘oynamasa da parasını alır’ maddesi yatıyor. 3 bölüm için 45 bin YTL ücreti peşin aldığı söylenen Seki de “İsteklerimi kabul ederlerse devam edeceğim” demekle yetindi.